Menu

Det Största Köksknivar: Största Köpa Riktlinjer

kockar kniv

Vi've behandlat komponenter av en hel del huusk i tidigare översikter, som gourmet kock's kniv samt bröd knivar, samt för närvarande detär faktiskt möjlighet att kolla in några av deras motsvarigheter en av betydligt omtyckt japanska mönster.

I dag warm bestick marknaden, major skillnader mellan Western Och japanska fräsar oro komponenter utnyttjat i utveckling, samt koncentrerade mönster för details purposes.

Men det är andra faktorer samt. Handtag form, ensam eller till och med dubbel fasad sidor, och även slutföra information är också avgörande.

Så tillstånd's besitter en närmare kolla in dessa underbara verktyg för att hitta specifikt vad skillnader är, samt om de vara faktiskt en riktigt god passar din kulinariska rutiner och även förmågor. När du förstår deras olika natur, kan du kan försäkrad att du är förberedd med kunskap för att hitta det mest idealiska för dig.

Typer Av huusk

Europeiska kock's knivar är faktiskt multipurpose konstverk, och kulinariska arbetshästar/verktygsfordon. De är används för varje sak från utmanande arbete att hacka upp en höna till ännu mer delikat arbetsuppgifter inklusive mildring naturliga örter, och även allt däremellan. It's the Clydesdale of home kitchen blades, plowing/raking via all typ av jobb.

under tiden, japanska gourmetkock's knivar är faktiskt mer kritisk, snarare kontraintuitivt på grund av stålets soliditet, och de har faktiskt extra Specialized treatments. därför, finns det är fyra olika stilar som kan vara tittat på huusk-- flera av en allmän funktion natur, med andra stående ut vid distinct Duty.

Dessa östra blades är faktiskt ännu mer som an alright Arabian. De dansar samt prance samt demand några perseverance till use, dock när du lära dig mer om alla av dem, de utför exquisitely.

Gyuto/Gyutou/Kock.

generellt, gyuto har flera attribut lika tillsammans med en västerländsk stil kock s kniv.

Något av en korsning mellan en typisk japansk nakiri samt en västerländsk kniv, det har vuxit till ta hand om olika skyldigheter-- skivning grönsaker samt fisk och fläsk. därav, det har en mycket längre, tunn blade såväl som är mycket nimble.

profil page av blade is actually rather jämförbar till en fransk sabatier, även om mage curve av reducing edge is actually mindre noticable. förlita sig på cutter profil page, Du may rock slice tillsammans med några gyutos men majoriteten av are actually really designed för push chopping/skivning.

mer exakt edge account erbjuder it mycket mer kontakt med en reducerande panel, ge en större skärning yta än europeiska versioner. samt det inte behöver ha att vara lyftas som hög, vilket orsaker mycket mindre trötthet samt ännu mer pålitlig skärning.

Också, förslag kommer definitivt ofta vara lite lägre, extra i linje med tyngdpunkten, i motsats till vilande högre såväl som bättre till ryggrad. Detta gör det Bra för finer grundlig arbete, tillsammans med estetiska diskussioner.

Med en dubbel diagonal kant, det är faktiskt skarp på både sidor och normalt åtgärder mellan 8 och 12 tum. Gyutos, samt de andra listade här, är erbjuds med antingen en västerländsk stil, ergonomiskt formad hantera eller i typisk" wa " form-- right, med a sphere or even octagonal account and commonly constructed of wood.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.